Aktuellt hos oss!

Nyhet: 2022-01-19

Trygg-Hansa och Cloudplanning i samarbete

Trygg-Hansa och Cloudplanning BPL AB inleder ett samarbete som ger försäkringsbolagetsyrkestrafikkunder exklusiv tillgång till Skadestop+ en skräddarsydd app för skaderapportering via mobilen direkt vid olycksplatsen.

Nyhet: 2021-11-26

Premiär för Transportportalen, Cloudplannings plattform för transportnäringen!

Efter ett års planering och utveckling är det inom kort dags för premiär för Transportportalen, Cloudplannings plattform för transportnäringen. Skapandet av transportportalen är i första hand tänkt att underlätta och förenkla både för kunder och för Cloudplanning.

Nyhet: 2021-03-22

Succé för digital kör- och vilotidsutbildning i kölvattnet av pandemin

Sundsvallsföretaget Cloudplanning som hjälper transportbranschen att digitaliseras, har märkt en kraftig ökning i intresset för sina digitala utbildningar, där deras kör- och vilotidsutbildning på kort tid redan har över 3,500 st användare!

Nyhet: 2021-03-22

IT-Innovation sparade 500 000 liter bränsle för bussbolag

Kan man med data minska bränsleförbrukningen i transportbranschen? Efter att IT-företaget Cloudplannings pilotprojekt ”Sparsam körning” nu fått sitt första test är svaret ja. Under det första året minskade bussbolaget Byberg & Nordin förbrukningen med över 10 procent.

Nyhet: 2020-12-14

Från börshaj till bussboss

Äventyret om Cloudplanning-produkten Beställning-Planering-Ledning som blev en stor del av räddningen för familjeföretaget Falcks Omnibus i Gällivare

Nyhet: 2020-09-10

Ny digital miljöutbildning

Cloudplanning i samarbete med TRB presenterar en helt ny digital miljöutbildning.

Nyhet

Ett utbildningssystem med verifierad kunskapskontroll, direkt återkoppling till deltagaren och kontrollpanel för utbildningsledare.

I Cloudplanning:s utbildningsportal kan du som kund själv välja vilka utbildningar du vill köpa samt till hur många användare.

Nyhet

Portal+ expanderar och rekryterar ny affärschef

Portal+ ska expandera och arbeta med utveckling, paketering och försäljning av Portal+ lösningar för transportbranschen i det nybildade bolaget Cloudplanning.

Samtidigt rekryterar de en ny affärschef, Johan Sundberg, som ska ansvara för att bygga upp affärs- och säljverksamheten. Ytterligare nyanställningar kan bli aktuella i båda bolagen under 2020.

“Det här ska bli väldigt roligt. Jag har inte min bakgrund i it-branschen, men jag har i mina tidigare roller sett hur mycket affärs- och verksamhetsnytta som bra it-lösningar kan tillföra”, säger Johan Sundberg i pressmeddelandet.

Kontakta oss

14 + 11 =