Aktuellt hos oss!

Nyhet: 2022-10-18

Dags för Persontrafik 2022

Äntligen dags för Persontrafik 2022   – kom gärna förbi och prata digitala lösningar för ditt transportföretag med oss!


Nyhet: 2022-08-31

Cloudplanning på Elmia lastbil

Under förra veckan deltog Cloudplanning på den stora lastbilsmässan Elmia lastbil. Detta som utställare tillsammans med samarbetspartnern Malux. Elmia lastbil är landets största lastbilsmässa med över 30,000 st besökare i dagarna fyra.


Nyhet: 2022-08-19

Anders förstärker Cloudplanning

Cloudplanning förstärker sin laguppställning, detta då Härnösandsbon Anders Hemström i dagarna börjat på företaget som ny Customer Success Manager

Nyhet: 2022-01-19

Trygg-Hansa och Cloudplanning i samarbete

Trygg-Hansa och Cloudplanning BPL AB inleder ett samarbete som ger försäkringsbolagetsyrkestrafikkunder exklusiv tillgång till Skadestop+ en skräddarsydd app för skaderapportering via mobilen direkt vid olycksplatsen.

Nyhet: 2021-11-26

Premiär för Transportportalen, Cloudplannings plattform för transportnäringen!

Efter ett års planering och utveckling är det inom kort dags för premiär för Transportportalen, Cloudplannings plattform för transportnäringen. Skapandet av transportportalen är i första hand tänkt att underlätta och förenkla både för kunder och för Cloudplanning.

Nyhet: 2021-03-22

Succé för digital kör- och vilotidsutbildning i kölvattnet av pandemin

Sundsvallsföretaget Cloudplanning som hjälper transportbranschen att digitaliseras, har märkt en kraftig ökning i intresset för sina digitala utbildningar, där deras kör- och vilotidsutbildning på kort tid redan har över 3,500 st användare!

Nyhet: 2021-03-22

IT-Innovation sparade 500 000 liter bränsle för bussbolag

Kan man med data minska bränsleförbrukningen i transportbranschen? Efter att IT-företaget Cloudplannings pilotprojekt ”Sparsam körning” nu fått sitt första test är svaret ja. Under det första året minskade bussbolaget Byberg & Nordin förbrukningen med över 10 procent.

Nyhet: 2020-12-14

Från börshaj till bussboss

Äventyret om Cloudplanning-produkten Beställning-Planering-Ledning som blev en stor del av räddningen för familjeföretaget Falcks Omnibus i Gällivare

Nyhet: 2020-09-10

Ny digital miljöutbildning

Cloudplanning i samarbete med TRB presenterar en helt ny digital miljöutbildning.

Nyhet

Ett utbildningssystem med verifierad kunskapskontroll, direkt återkoppling till deltagaren och kontrollpanel för utbildningsledare.

I Cloudplanning:s utbildningsportal kan du som kund själv välja vilka utbildningar du vill köpa samt till hur många användare.

Nyhet

Portal+ expanderar och rekryterar ny affärschef

Portal+ ska expandera och arbeta med utveckling, paketering och försäljning av Portal+ lösningar för transportbranschen i det nybildade bolaget Cloudplanning.

Samtidigt rekryterar de en ny affärschef, Johan Sundberg, som ska ansvara för att bygga upp affärs- och säljverksamheten. Ytterligare nyanställningar kan bli aktuella i båda bolagen under 2020.

“Det här ska bli väldigt roligt. Jag har inte min bakgrund i it-branschen, men jag har i mina tidigare roller sett hur mycket affärs- och verksamhetsnytta som bra it-lösningar kan tillföra”, säger Johan Sundberg i pressmeddelandet.

Kontakta oss

15 + 8 =