Cloudplanning på Elmia lastbil

 

 Cloudplanning på Elmia lastbil

Anders Hemström

Anders Hemström, Cloudplanning, på Lastbilsmässa!

31 augusti 2022

Under förra veckan deltog Cloudplanning på den stora lastbilsmässan Elmia lastbil. Detta som utställare tillsammans med samarbetspartnern Malux. Elmia lastbil är landets största lastbilsmässa med över 30 000 besökare i dagarna fyra.

I Cloudplannings fall låg vikten på presentation och försäljning av transportportalen och därtill hörande tjänster. 

Vi är mycket nöjda med mässan! Dels fick vi träffa många nya intressenter som nu ska följas upp, men sedan gavs också möjlighet till fördjupade dialoger med såväl befintliga kunder som andra samarbetspartners.

– Johan Sundberg, affärschef på Cloudplanning

Anders Hemström

I Cloudplannings transportportal finns i dagsläget tjänsterna:

  • Fordonsregister
  • Fordonslarm
  • Karta
  • Kör- och vilotidsutbildning samt
  • Miljöutbildning transport

– Alla tjänster tilldrog sig uppmärksamhet upplevde vi, men då bland annat seminarier under mässan handlade om kör- och vilotidshantering, kanske ändå det var vår kör- och vilotidsutbildning som flest var nyfikna på. Men även de tjänster där Malux levererar hårdvara, dvs. fordonslarm och karta fick vi mycket uppmärksamhet kring, avslutar en nöjd Johan Sundberg.

Nästa mässtillfälle där Cloudplanning deltar blir på persontrafikmässan i Älvsjö 25-27 oktober. Är du intresserad av att träffa Cloudplanning då, maila dina kontaktuppgifter till johan.sundberg@cloudplanning.se så ordnar vi en entrébiljett till dig och ditt företag. Ange vilket företag du representerar i ditt mail.

Vill du veta mer om Cloudplannings transportportal, besök vår produktwebb, transportportalen.se så kan du läsa mer.