Anders förstärker Cloudplanning

 

Anders förstärker Cloudplanning

Anders Hemström

19 augusti 2022

Cloudplanning förstärker sin laguppställning, detta då Härnösandsbon Anders Hemström i dagarna börjat på företaget som ny Customer Success Manager.

Anders har en bakgrund inom telekom- och elektronikbranschen både som tekniker och affärsutvecklare. De senaste åren har han läst datateknik på Mittuniversitet och vid ett projektarbete på Portalplus (systerbolag till Cloudplanning) etablerades kontakten som nu lett fram till anställningen som Customer Success Manager på Cloudplanning.

Efter tre års studier har jag längtat tillbaka till arbetslivet där det blir mer ”hands-on” och att nu ge mig in i en ny bransch känns otroligt spännande. Jag gjorde mitt exjobb på Portalplus och fick då en fin inblick i den datatekniska utvecklingen inom transportsektorn. Cloudplanning med sin tjänsteportfölj känns därför verkligen som ett bra företag att utvecklas tillsammans med

– Anders Hemström

Anders Hemström

Anders kommer främst att arbeta med teknisk etablering av tjänster och onboardingprocesser, men även support- och utbildningsfrågor på Cloudplanning.

 

Anders Hemström kommer att komplettera oss övriga medarbetare på Cloudplanning på ett utmärkt sätt. Att våra lösningar implementeras på bästa sätt hos våra kunder för att på så vis kunna göra maximal nytta snabbt har alltid varit högt prioriterat för oss. Anders Hemström kommer bland annat vara en viktig beståndsdel i detta arbete framåt

– Anders Lundström,
VD Cloudplanning

Faktaruta:

Namn: Anders Hemström
Ålder: 57 år
Bor i: Härnösand
Familj: Hustrun Ulrika som driver Lotsstugan i Härnösand och fyra utflugna barn i åldrarna 21-32 år.
Intressen: Genuin tekniker som älskar att undersöka alla burkar som blinkar. Kommer det musik från dessa blir det extra intressant. Sjunger i kör och spelar lite bas. Älskar att vandra till fjälls och köpte i vintras ett par bra turskidor för att utforska naturen kring Härnösand.
Aktuell: Nyanställd medarbetare på Cloudplanning.